Bejelentkezés

RegisztrációElfelejtett jelszó
Termékcsoportok
Navigáció
Információ
Megtekintett termékek
Kedvezmények
Elektronikus fizetés

BBC micro:bit

1 év garancia
BBC micro:bit

5 490 Ft (4 322,83 Ft + ÁFA)

BBC micro:bit

A micro:bit egy kreatív oktatási eszköz, mely célja az új generáció inspirálása. Akár a tanterv részeként is alkalmazható, nem csak reál tárgyak keretein belül. Segíthet a gyermekeknek elsajátítani olyan hasznos tudást és ismereteket mellyekkel a digitális információ fogyasztóiból új eszközök tervezőivé válhatnak, továbbá segíthet a tanulás és a problémamegoldás fejlesztésében, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból és részesei lehessenek a 21. század technológiájának.

BBC micro:bit club

69 000 Ft (54 330,71 Ft + ÁFA)

BBC micro:bit club

Ideális iskoláknak, oktatási vállalkozásoknak

1 év garancia
BBC micro:bit go

7 490 Ft (5 897,64 Ft + ÁFA)

BBC micro:bit go

A BBC micro:bit-ből mindenféle király cuccot csinálhatsz, a robotoktól egészen a hangszerekig - a lehetőségeid végtelenek.

Mic:Robi (BBC micro:bit vezérelt) oktató robot

15 800 Ft (12 440,94 Ft + ÁFA)

Mic:Robi (BBC micro:bit vezérelt) oktató robot

Könnyen összeállítható és kezelhető készségfejlesztő robot készlet. Erre a többféle programozási platform és a vezeték nélküli irányítás (bluetooth) is kitűnő lehetőséget nyújt. Gyártóként és hazai forgalmazóként teljes körű támogatást nyújtunk a robotok beüzemeléséhez, valamint a programozásához

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.